българска асоциация на помощник фармацевтите
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА
ПОМОЩНИК-ФАРМАЦЕВТИТЕ
вход за членове на БАПФ  
 

" Честит Еньовден,колеги! Нека магията на този ден даде здраве и успех на Вас й на делата Ви!".


БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ БАПЗГ - Поздравителен адрес


2021-06-24 13:05:02

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ БАПЗГ - Поздравителен адрес

 

ПРОГРАМА - Първа конференция на Българската асоциация на помощник - фармацевтите информация за конференцията "Съсловната организация - гарант за качествена фармацевтична грижа" 5 - 6 юни 2021 г., Парк хотел Москва, София


2021-06-04 14:39:05

 

05 и 06 юни 2021 г. Българска медицинска хомеопатична организация, организира съвместно с Европейска школа по клинична хомеопатия ХIХ Национална конференция по клинична хомеопатия.


2021-06-02 11:02:58

XIX – та Национална конференция по клинична хомеопатия
Онлайн, 05-06.06.2021 г.
ТЕМА - СЪВРЕМЕННИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА: КОВИД-19, АНТИБИОТИЧНА РЕЗИСТЕНТНОСТ, АТОПИЯ. ПРИНОСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА В ТЯХНОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ.

Това е линкът за включване: https://zoom.us/j/99425594032

Още информация тук

 

Ask.NAOS: дигиталната платформа, която трансформира познанието на потребителите за козметичните продукти


2021-05-26 09:34:01

Ask.NAOS: дигиталната платформа, която трансформира познанието на потребителите за козметичните продукти

Ask.NAOS.com е първата платформа, която разкрива състава на формулите и на трите марки на компанията - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR. Тя е част от ангажимента на NAOS за пълна прозрачност към потребителите си. Днес те все повече искат да знаят какво нанасят върху кожата си. NAOS предоставя тази информация по ясен, достъпен и лесно разбираем начин. Съставките на всеки един продукт от трите марки са не просто изброени, а са и обособени в категории според специфичната им роля във формулата. Обяснено е естеството и произхода на всяка една съставка.
Потребителите могат да направят справка навсякъде и по всяко време на Ask.NAOS.com или чрез сканиране на QR кода, поместен на опаковката или етикета на всеки продукт на NAOS.

 
Организационен партньор
Ню Ивент ЕООД
ул. Кузман Шапкарев №1, ет. 4
02/ 494 94 84; 494 94 89

office@newevent.bg

www.newevent.bg

 

Здравейте колеги, Бихме желали да Ви поканим от името на Магналабс ЕООД да присъствате на нашата презентация на сезонни продукти


2021-05-25 11:37:21

Здравейте колеги,

Бихме желали да Ви поканим от името на Магналабс ЕООД  да присъствате на нашата презентация на сезонни продукти свързани с:
- Намаляването на телесното тегло, като подпомага ускоряването на метаболизма и изгарянето на мазнините. Потиска чувството на глад, повишава жизнеността и активността на организма.
- Свързани с безсънието, като повлиява благоприятно бързото и лесно заспиване. Нормалната продължителност на съня и не предизвиква остатъчна сънливост, и замаяност след събуждане.
Съставени изцяло на основата на Стандартизирани Фитоекстракти, които нямат странични ефекти и не увреждат организма.

Магналабс е фармацевтична американска компания, която е основен вносител  на Изокет, Кардикет и Синтром за България, предлага и продукти на основата на Стандартизирани Фитоекстракти с доказан терапевтичен ефект.

Стандартизираните екстракти гарантират висока бионаличност на активните вещества. Активните вещества са с висока концентрация и чистота, което осигурява висока ефективност. Високото ниво на пречистеност осигурява отсъствието на странични ефекти. Производството на продуктите е лицензирано от Американската агенция по Храни и Лекарства /FDA/.
FDA регулира производството, безопастността на състава. Осигурява качество , ефективност и безопастност. Имаме и Производство съобразено с Добрата производствена практика GMP, която дава гаранции, за качество на продуктите. Те са Лабораторно тествани, което дава сигурност, че  не съдържат алергизиращи съставки  и нямат неблагоприятни взаимодействия помежду си. Всички продукти са с растителна диетична вегетарианска капсула.

 
Ще се радваме  да присъствате!
Здравето е Щастие с продуктите на Магналабс!

www.mgnlabs.com
 

 


първ стр. предишна стр. следваща стр. последна стр.


Защитен с авторско право © БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПОМОЩНИК-ФАРМАЦЕВТИТЕ - Всички права запазени.